Mujić: Jedva čekamo da prvenstvo krene

Novi član Bosne iz Visokog

Mujić: Jedva čekamo da prvenstvo krene

S. Mlaćo

Veliko pojačanje za visočku Bosnu u narednoj sezoni Prve lige Federacije BiH sigurno će biti napadač Nihad Mujić. 

Mujić u Visoko dolazi iz Bosna Seme gdje je "rešetao" protivničke mreže, a svi vjeruju da će tako biti i u redovima federalnog prvoligaša iz Visokog.

Već na turniru u Buturović Polju Mujić je pokazao svoje kvalitete, te ponio epitet najboljeg strijelca turnira. Bosna je osvojila pobjednički trofej.

"Ekipa je spremna za početak prvenstva i jedva čekamo da prvenstvo krene. Najvažnije je da nema većih povreda i da se momci maksimalno zalažu na treninzima. Atmosfera u klubu je odlična", kazao je Mujić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Mujić je u protekloj sezoni Prve lige Federacije BiH za Bosna Semu u 28 utakmica postigao deset pogodaka, te dodao dvije asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije