Mujkić može početi sa slavljem, Haračiću i Salihoviću potrebno čudo u zadnjem kolu

Lista strijelaca Prve lige FBiH

Mujkić može početi sa slavljem, Haračiću i Salihoviću potrebno čudo u zadnjem kolu

S. Mlaćo

Kolo prije kraja još jedne sezone Prve lige Federacije BiH veoma je neizvjesno u borbi za prvaka, kao i u borbi za opstanak u ligi.

Sve će biti odlučeno u subotu, a čini se da je samo poznato ime prvog golgetera lige za ovu sezone. Napadač Bratstva Jasmin Mujkić na svom kontu ima 21 postignut pogodak, a drugo mjeto zauzimaju Dženan Haračić (NK Metalleghe BSI) i Mirnes Salihović (NK Slaven), dvojac koji je postigao po 15 pogodaka. 

Haračiću i Salihoviću zaista trebao pravo čudo da u posljednjem kolu postignu bar šest pogodaka, a s obzirom da će se to teško desiti Mujkić već može početi sa slavljem.

Ovaj 29-godišnji najavio je da će na kraju sezone sigurno napustiti Bratstvo, ali vjerovatno i bh. nogomet.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Posljednji meč u dresu Bratstva će odigrati u Bugojnu protiv Iskre.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi