Bitna pobjeda Rudara, Bratstvo slavilo na Piroti
FOTO: FK Travnik

Prva liga FBiH

Bitna pobjeda Rudara, Bratstvo slavilo na Piroti

Fudbaleri Rudara ostvarili su danas veoma bitnu pobjedu kući protiv Zvijezde iz Gradačca sa 3:1 u okviru 28. kola Prve lige Federacije BiH. 

Ovaj trijumf ekipi Rudara gotovo obezbjeđuje prvoligaški status i naredne sezone jer sada imaju 36 bodova, odnosno šest više od opasne zone dva kola prije kraja.

Strijelci za domaću ekipu danas su bili Belmin Čehajić dva puta i Bajro Spahić u drugom poluvremenu. Jedini gol za Zvijezdu postigao je Obren Cvijanović.

FK Rudar: Jamaković, Čehajić, Kobilica, Kovač, Goralija, Vehab, Čiva, Čaluk, Topalović, Spahić, Pendek.

NK Zvijezda: Aljkanović, Adžem, Pršeš, Delić, Cvijanović, Brčkalić, Guzina, Devedžić, Čivić, Kapetan, Hevešević.

U Travniku, na Piroti, domaća ekipa je položila oružje pred Bratstvom i gosti su slavili sa 2:0. Strijelci za goste su bili Mujkić i Vejzović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK Travnik: Kolak, Brljak, Popović, Tabaković, Vazda, Durak, Jurković, Fazlić, Mujagić, Torlak, Jurčević.

NK Bratstvo: Divković, Hasić, Salkić, Šuša, Mousa, Vehabović, Jaganjac, Mujkić, Ćosić, Stojanović, Biković.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti