Mulahusejnović predstavljen u novom klubu
Foto: FC Koper

Otišao iz Maribora

Mulahusejnović predstavljen u novom klubu · Zvanično

Mladi bh. napadač Nardin Mulahusejnović napustio je Maribor.

Mulahusejnović je pod ugovorom s Mariborom bio od ljeta 2018. godine kada je stigao iz Zrinjskog, ali u međuvremenu na Ljudskom vrtu se nije pretjerao naigrao.

Iako je imao važeći ugovor, Mulahusejnović je odlučio da napusti Maribor i pojača redove Kopra koji će se od naredne sezone ponovo takmiči u najjačem slovenačkom rangu.

Koper je putem zvanične stranice danas i zvanično predstavio Mulahusejnovića kao svoje novo pojačanje, a očekuje se da će mladi reprezentativac BiH dobiti u novoj sredini znatno veću minutažu nego što je to bio slučaj u Mariboru.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

U našoj zemlji Mulahusejnović je pored Zrinjskog još igrao za GOŠK i Bratstvo iz Gračanice.

Koprčani bodo ob povratku v 1. SNL močnejši tudi za Nardina Mulahusejnovića, ki je mariborske barve zamenjal za...

Posted by FC Koper on Tuesday, July 14, 2020

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti