Nardin Mulahusejnović napušta Maribor, a već se zna i ime novog kluba?

Bh. napadač napušta slovenačkog velikana

Nardin Mulahusejnović napušta Maribor, a već se zna i ime novog kluba?

M. Šljivak

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Nardin Mulahusejnović (22) napustit će redove Maribora.

Ovaj 22-godišnji napadač nije se previše naigrao u redovima slovenačkog velikana i nije nikakvo čudo što je zatražio da ide iz kluba ovog ljeta.

Karijeru bi Mulahusejnović trebao nastaviti u redovima novog prvoligaša Kopera. Kontakti su uspostavljeni, postoji veliki interes i bh. napadač bi od naredne sezone mogao predvoditi napad ovog tima.

Koper je prošle sezone izborio povratak u društvo najboljih timova Slovenije. S obzirom na to da je prvenstvo u Drugoj ligi prekinuto, Koper je dobio mjesto u eliti jer su bilo vodeći tim u trenutku prekida takmičenja.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Mulahusejnović će u ovom klubu sasvim sigurno imati prostora za napredak i sigurno mnogo više mjesta za igru nego što je to bio slučaj u Mariboru.

Prije Maribora 22-godišnji fudbaler je igrao za Bratstvo iz Gračanice, Zrinjski, te GOŠK iz Gabele.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi