Mulahusejnović 'rešeta' mreže na pripremama Kopra

Bit će veliko pojačanje

Mulahusejnović 'rešeta' mreže na pripremama Kopra

Nardin Mulahusejnović će, ako se po jutru dan poznaje, biti veliko pojačanje za Koper.

Mladi bh. napadač je u redove novog slovenačkog prvoligaša došao iz Maribora, gdje se u proteklom periodu nije baš naigrao, a odmah po dolasku je namjestio nišanske sprave.

Nakon što je postigao dva gola protiv Jadrana te jedan protiv MTK Budapesta, danas se Mulahusejnović upisao u strijelce i u pripremnom susretu protiv Budafokija u kojem je Koper slavio s 3:2.

Mulahusejnović je bio strijelac drugog pogotka, a za preostale su se pobrinuli Aleksandar Rajčević i Timotej Dodlek koji su također ranije igrali za Maribor.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Podsjećamo, Mulahusejnović je u Sloveniju otišao u ljeto 2018. godine iz Zrinjskog. U BiH je još igrao za GOŠK, Bratstvo iz Gračanice i mlađe selekcije Željezničara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi