Pljušte pohvale za Mulahusejnovića: "Nakon prvog treninga sve je bilo jasno"

Izgleda da je napravio pravi potez

Pljušte pohvale za Mulahusejnovića: "Nakon prvog treninga sve je bilo jasno"

S. Mlaćo

Sada već bivši član Maribora Nardin Mulahusejnović karijeru će nastaviti u FC Koper koji se vratio u elitni rang slovenskog nogometa.

Mulahusejnović u Mariboru nije dobijao priliku i jasno mu je bilo da treba potražiti sredinu u kojoj će moći da pokaže svoje kvalitete.

U novom klubu za bh. napadača imaju samo riječi hvale. Smatraju da mogu napraviti veliki posao u budućnosti.

"Nakon prvog treninga i prvog prijateljskog meča, svima je bilo jasno kakav je igrač, i odmah sam mu dao do znanja da je osigurao 'kredit' u obliku u kojem bismo bili spremni 'trpjeti' sve gore igre. ne treba se brinuti zbog toga i zna da smo spremni biti jako strpljivi prema njemu, da ima našu najveću moguću podršku, da se ne mora bojati grešaka, da imamo velike planove s njim, vjerujući da će nam njegove sposobnosti mnogo značiti. da će to moći iskoristiti i da ćemo o njemu razgovarati na drugi način sljedeće godine", kazao je predsjednik Kopera Ante Guberac.

Top Komentari

EdwinPol
Smijesan igrac. Za par godina ce zavrsiti karijeru. Neko ga gura, al dzaba mu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije