Mulalić zna samo za pobjede, danas je ponizio šampiona!

Odličan posao bh. trenera

Mulalić zna samo za pobjede, danas je ponizio šampiona!

A. Čaušević

Edis Mulalić nastavlja s maksimalnim učinkom u 2020. godini na klupi ekipe Rudar Pljevlja. 

Rudar je danas na svom stadionu sa visokih 5:1 pobijedio aktuelnog šampiona Crne Gore, Sutjesku.

Domaći su poveli u 6. minuti kada je iz penala pogodio nekadašnji igrač Željezničara, Tiago. Prethodno je isključen Šofranac koji je ne tako davno bio član Sarajeva.

Rudar do drugog gola stiže u 21. minuti kada je pogodio Čuković, da vi Vujačić na startu drugog, tačnije u 47. minuti zabio treći gol za domaće.

Do kraja meča još tri gola, dva su postignuta iz penala. Vučić je u 50. zabio počasni gol za Sutjesku, da bi u 57. minuti Tiago opet bio siguran s bijele tačke.

Konačan rezultat u 47. minuti je postavio Stijepović.

Inače, susret je prekinut početkom drugog poluvremena. Prekid je trajao desetak minuta zbog neprikladnog skandiranja gostujućih navijača.

Mulaliću je ovo treća pobjeda u 2020. godini s kojom se njegov tim probio na odlično četvrto mjesto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi