Jasna poruka Mullera igračima Lazija: "Pola sata sa igračem manje, moraju i oni doći..."

Bayern mora ostvariti pobjedu ako misli proći dalje

Jasna poruka Mullera igračima Lazija: "Pola sata sa igračem manje, moraju i oni doći..."

Esmer Oštraković

Fudbaleri Bayerna sinoć su ponovo razočarali svoje navijače, ovaj put porazom na gostovanju kod Lazija u okviru Lige prvaka.

Bayern je bio apsolutni favorit, uputio je 17 šuteva, ali niti jedan nije išao u okvir gola. Na kraju je ekipa Lazija slavila sa 1:0.

Trenutak odluke desio se sredinom drugog poluvremena kada je Upamecano nakon brutalnog starta skrivio penal i dobio crveni karton.

Poslije utakmice jako zanimljivu izjavu dao je Thomas Muller nakon što ga je novinar upitao šta je pošlo po zlu za njegovu ekipu.

"Veoma je jasno. Promašili smo svoje šanse u prvom poluvremenu. Trener je imao jako dobar plan, ali mi igrači smo krivi. Moramo zabiti golove kada napravimo šanse.

Oglasi

Prvo poluvrijeme je bilo dobro, ali u drugom poluvremenu smo pravili greške. Užasne greške na ovom nivou. Penal, bilo je nesretno, ali Immobile je navukao četiri igrača na sebe i nismo uzeli loptu. Na kraju pola sata sa igračem manje, rezultat je okej. Moraju i oni doći u Minhen...", rekao je Muller.

Fudbaleri Bayerna morat će igrati mnogo bolje revanš utakmici ukoliko misle izboriti prolaz u narednu fazu takmičenja u okviru Lige prvaka, a u svakom slučaju još uvijek su veliki favoriti za prolaz dalje protiv Lazija.

Nezadovoljni navijači Bayerna traže odlazak Tuchela

Nakon susreta navijači Bayerna traže da uprava smijeni Thomasa Tuchela, ali to je zaista jako teško očekivati.

"Uradili smo sve da izgubimo ovu utakmicu, sve smo imali u svojim rukama. U nekom trenutku smo prestali da vjerujemo. Jesam li zabrinut za svoju budućnost? Ne", rekao je Tuchel nakon utakmice.

Nevjerovatno zvuč i i podatak da je Tuchel sa Bayernom uspio da izgubi čak 10 od 43 takmičarska susreta.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

To znači da je već izjednačio broj poraza koji je imao Julian Nagelsmann kada je dobio otkaz na klupi Bayerna.

Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je Nagelsmann svoj deseti poraz na klupi Bayerna upisao u nakon 84. utakmice.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pajkan
Koje prilike.0 suta direktnog na gol.
1 0
Jaooooo izjave hahaha čuj valja im doći u munchen hahahahaha pa to je samo Lazio , jasta će neg doći , doce i City , real glupane idi u penziju
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi