Navijači Bayerna ne mogu da vjeruju šta je Tuchel uradio kad je njegov tim primio gol

Da li mu je ovdje kraj?

Navijači Bayerna ne mogu da vjeruju šta je Tuchel uradio kad je njegov tim primio gol

Endin Čaušević

Bayern je večeras još jednom razočarao svoje navijače jer je poražen u gostima protiv Lazija sa 1:0 u prvom meču osmine finala Lige prvaka. Na posebnom udaru kritika našao se Thomas Tuchel i to zbog reakcije nakon što je njegov tim primio pogodak na Olimpicu.

Bayern je bio veliki favorit večeras bez obzira što je gostovao na rimskom Olimpicu, ali njemački prvak ponovo je iznevjerio svoje navijače.

Gosti iz Minhena odigrali su još jednu razočaravajuću predstavu u kojoj su s minimalnih 1:0 poraženi od Lazija.

Odlučujući trenutak meča desio se u 67. minuti kada je Dayot Upamecano žestoko faulirao Isaksena zbog čega je sudija svirao penal, a defanzivcu njemačkog tima opravdano pokazao direktan crveni karton.

Odgovornost s bijele tačke preuzeo je Ciro Immobile koji je pogodio mrežu Manuela Neuera za 1:0 i "eksploziju" na tribinama stadiona u Olimpicu.

Oglasi

Do kraja meča Bayern nije uspio da dođe do gola i poravnanja rezultata, a na posebnom udaru kritika nalazi se Thomas Tuchel za kojeg bi vrlo lako ovo mogao biti posljednji meč na klupi minhenskog kluba.

Pored loše igre i poraza Tuchel se na udaru navijača našao i zbog još jednog detalja, odnosno poteza kada je njegov tim primio pogodak za 1:0.

Tuchel se prvo uhvatio za glavu kada je Upamecano skrivio penal i dobio crveni karton, no kada je Immobile postigao pogodak ponovo se našao u krupnom kadru reditelja ovog prenosa i ono što su navijači Bayerna vidjeli bila je kap koja je prelila čašu.

[twitter]https://twitter.com/MondVVali/status/1757883257398407196[/twitter]

Naime, Tuchel je izvadio papir i počeo nešto da zapisuje, a to je navijače izbacilo iz takta. Oni smatraju da je on trebao da ustane i reaguje, te dijeli savjete igračima na licu mjesta, a ne da zapisuje stvari koje će im kasnije nabijati na nos.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

No, to čini se pokazuje da se Tuchelov kraj u Bayernu itekako bliži i neće biti iznenađenje ukoliko već u narednim danima on dobije otkaz čemu se navijači nadaju.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hahahahaha hahahahahaha hahahahahaha imal gdje onih pametnih glupih navijača bayerna hahaha sta je sad Jel opet slučajno mamu vam ****m glupu ovo je samo Lazio hahaha hahaha tačno vam ****m mater glupu .....
0 1
Svi vi koji ovdje komentarisete, imam jedno pitanje za Vas a ono glasi ovaku; Procitateli vi vase komentare koje pisete? Lp
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti