Bayern se pohvalio Mullerovim "majstorstvom" sa treninga

Fenomenalan potez

Bayern se pohvalio Mullerovim "majstorstvom" sa treninga

Esmer Oštraković

Bayern ima toliko dobrih igrača u svojoj ekipi, a to najbolje pokazuju njihovi rezultati u posljednjih nekoliko godina.

Jedan od najkonstantnijih je Thomas Muller koji igra zaista jako dobro i nije mu bitno da li igra od prve minute ili ulazi sa klupe jer uvijek daje sve od sebe.

Muller je zaista veliki majstor sa loptom i u svojoj karijeri je dao toliko prelijepih i važnih golova, ali je i uveseljavao publiku.

Na posljednjem treningu Bayerna Muller još jednom pokazao kakav je majstor, a time su se pohvalili i iz Bayerna.

Naime, Muller je uspio iz prve da ubaci loptu u službene prostorije Bayerna, a imao je samo jedan otvoren prozor na zgradi.

Video pogledajte OVDJE.

Oglasi

Nedavno je Muller bio u centru pažnje u Njemačkoj nakon što je Hansi Flick iznenadio sve i rekao da neće zvati Mullera za naredna dva okupljanja reprezentacije.

"Pričao sam s Thomasom i saopštio mu da ga neću zvati za mečeve u martu i junu. No, to ne znači da je njegova karijera u reprezentaciji završena i da neće imati mjesto u ekipi na Evropskom prvenstvu", rekao je Flick.

Nakon svega odlučio je da se oglasi i Muller koji je potvrdio da mu je selektor javio da neće biti na spisku na naredna dva okupljanja, te je odlučio da reaguje.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Jučer je objavljeno da me Hansi Flick neće zvati za naredna dva okupljanja. Cijenimo jedan drugog i nastavit ćemo biti u dobrom odnosu. Vidjet ćemo šta će biti dalje, navijam za momke u prvim mečevima ove godine", rekao je Muller i dodao.

"Iskreno, želim da iskoristim reprezentativnu pauzu da se pripremim što bolje za izazove s Bayernom. Stiže nam odlučujući dio sezone, u odličnoj smo poziciji u svim takmičenjima i moj glad za trofejima je uvijek isti".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi