Muller nakon Madrida: Teško je kada se igra 10 protiv 14
Foto: EPA

Napadač Bayerna nakon ispadanja iz Lige prvaka

Muller nakon Madrida: Teško je kada se igra 10 protiv 14

M. Šljivak

Igrači minhenskog Bayerna teško će prežaliti ispadanje iz Lige prvaka od Real Madrida.

Nakon 90 minuta igre Bayern je imao prednost od 2:1, ali su zbog greške sudije Viktora Kassaija ostali bez isključenog Artura Vidala.

Nije tu mađarski sudija stao s greškama već je potom priznao dva gola iz ofsajda, pa su Kraljevi na kraju pobjedom od 4:2 ostvarili plasman u polufinale.

Napadač bavarskog kluba Thomas Muller razočaran je onim što se dešavalo na Santiago Bernabeu. Tvrdi da je bilo nemoguće igrati 10 protiv 14, ubrajajući sudije u igrače Reala.

"Nismo odigrali savršen meč, ali smo igrali mušku igru tokom kompletne utakmice. Kada sagledam sve na kraju, teško je bilo igrati 10 protiv 14. Gol kod 2:2 je najveća greška. Pomoćni sudija je jasno vidio da je ofsajd, to nas je ubilo", rekao je Muller, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Imali smo sve na svojoj strani kod rezultata 2:1, ali je onda sudija uzeo stvar u svoje ruke. Ne možete jednostavno otići kući i ponašati se kao da se ništa nije dogodilo", istakao je Muller.

Bavarcima je nakon ispadanja iz Lige prvaka preostalo da se bore za trofeje u Bundesligi i DFB Kupu, gdje su veliki favoriti za osvajanje pobjedničkih pehara.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti