Policija spašavala Kassaija od igrača Bayerna
Foto: EPA

Bavarci željeli obračun

Policija spašavala Kassaija od igrača Bayerna

M. Šljivak

Fudbaleri Bayerna ogorčeni su suđenjem Mađara Viktora Kassaija u susretu četvrtfinala Lige prvaka protiv Real Madrida.

On je ekipi Real Madrida priznao dva gola iz ofsajd pozicija, te je isključio Artura Vidala nakon što je Čileanac čisto startovao na loptu.

Španski mediji tvrde da je nakon meča bilo veoma burno u svlačionicama. Navodno, igrači bavarskog tima su željeli da se obračunaju s Kassaijem, te ga je od ljutih fudbalera tima iz Minhena čuvala policija.

Prema nekim navodima, Arturo Vudal, Robert Lewandowski i Thiago Alcantara su tražili obračun sa sudijama, ali ih je u toj namjeri spriječila policija, koja je konstantno bila uz mađarske sudije.

Nakon svega vjerovatno će reagovati i Evropska fudbalska federacija (UEFA), a ostaje nam da vidimo hoće li Kassai biti kažnjen za propuste ili će Bavarce skupo koštati komentari o suđenju.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi