Mundo Deportivo: Barcelona besplatno dovela igrača kojeg je dugo htjela!
Iako je Rabiot i u PSG-u vrlo važna karika, očigledno je da mu se mnogo više sviđa ideja igranja u Barceloni.

Pojačanje u veznom redu

Mundo Deportivo: Barcelona besplatno dovela igrača kojeg je dugo htjela!

Kako prenosi španski list Mundo Deportivo, Barcelona je dogovorila veliko pojačanje koje će na Camp Nou stadion stići besplatno.

U pitanju je vezni fudbaler PSG-a Adrien Rabiot koji je već dugo vremena bio jedna od prvih želja katalonske ekipe.

Francuski fudbaler će na Camp Nou stadion stići kao besplatan igrač jer mu ugovor sa PSG-om ističe narednog ljeta.

"Barcelona vjeruje igraču, njegovoj majci i agentu. U kontaktu su s Ericom Abidalom i činjenica je da on želi u Barcelonu. Ne može se još reći da je stvar završena, predugovor Barcelona i Rabiot mogu potpisati tek 1. januara", između ostalog piše Mundo Deportivo u svom tekstu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, na kraju treba dodati i to da predsjednik Parižana Nasser Al-Khelaifi čini sve kako bi zadržao svog veznog igrača, ali po svemu sudeći u tome neće uspjeti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi