Mundo Deportivo nagovijestio Messijev transfer?

Mogao bi otići u SAD

Mundo Deportivo nagovijestio Messijev transfer?

E. Škorić

Lionel Messi se često povezivao s drugim klubovima, no on je cijelu karijeru odlučio provesti u Barceloni.

Ipak, kako vrijeme prolazi, a Messi je sve stariji, sve su učestalije glasine o njegovom odlasku iz Barcelone u želji da proba nešto novo.

Mundo Deportivo sada tvrdi da je Messi spreman da narednog ljeta ode iz Katalonije, ali sa evropskog tla. Kako javlja spomenuti list, Argentinac razmatra mogućnost odlaska u MLS.

U pitanju je projekat na čijem čelu je legendarni David Beckham, pa bi Messi mogao da razmotri mogućnost odlaska u njegov novoformirani klub Inter Miami.

Messi ima ugovor s Barcom do ljeta 2021. godine, ali i klauzulu prema kojoj može da napusti klub bilo kada.

U međuvremenu Barca se trudi da 32-godišnji ponajbolji igrač svih vremena potpiše "doživotni ugovor", ali ostaje da se vidi da li se Messi zasitio Barce.

Promo

Top Komentari

luks-02
Verovatno se zasitijo Barcine obrane sa Piqejem i ostalim.Ove godine je imao sve na dohvat ruke zlatna lopta itd,ako ne bi obrana primila 4 komada.
0 1
Ljacmu1
Bježi od poreza, isto kao Neymar i Ronaldo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi