Koper poražen u gostima kod Mure, Mulahusejnović zabio novi pogodak

Domaći slavili nakon preokreta

Koper poražen u gostima kod Mure, Mulahusejnović zabio novi pogodak

E. Čaušević

Fudbaleri Mure danas su na svom terenu pobijedili Koper sa 2:1 u meču 32. kola Prve lige.

Koper je danas bio blizu toga da osvoji barem bod, ali je Mura uspjela da dođe do preokreta i osvoji tri boda.

Gosti su uspjeli u samom finišu prvog poluvremena da povedu sa 1:0 kada je gol postigao bh. fudbaler Nardin Mulahusejnović koji je tako nastavio s odličnim igrama ove sezone.

Ipak, Mura je u nastavku meča uspjela da dođe do preokreta. Domaći su na 1:1 poravnali u 63. minuti, a gol je postigao Mandić.

Preokret domaćem timu donio je Horvat koji je zabio pogodak za 2:1 u 87. minuti što je bio i konačan rezultat ove utakmice.

Mura je treća na tabeli sa 55 bodova i ima tri boda manje od lidera Olimpije. Koper je peti sa 42 boda.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Mulahusejnović je odigrao svih 90 minuta danas i ponovo je bio jedan od boljih u svom timu.

Bh. fudbaler je u dosadašnjem dijelu sezone u dresu Kopera u prvenstvu odigrao 32 utakmice i zabio je 13 golova, te dodao još dvije asistencije.

Promo

Top Komentari

Marija5543
Jako sam iznenađen čudesnim iskustvom i čudima dr. Alabe koji su se proširili internetom i svijetom. Kako je nekim čudom pomogao ljudima diljem svijeta da povrate svoje izgubljene ljubavnike, kontaktirala sam ga nakon što sam prošla kroz toliko svjedočanstava različitih ljudi kako mi pomaže da vratim svog bivšeg ljubavnika, rekla sam mu o svom mužu koji me ostavio prije otprilike 8 mjeseci, i otišla od kuće sa svime što sam imala, bila sam zbunjena kad mi je rekao samo da se nasmiješim i smirim uvjeravajući me da će sve riješiti u samo 48 sati. Nakon drugog dana kad me nazvao suprug, bila sam tako šokirana, odabrala sam poziv i nisam mogla vjerovati svojim ušima, stvarno me molio da mu oprostim i obećam na telefon: dr a l a b a 3 0 0 0 @ g m a il . c o m ili možete kontaktirajte ga putem whatsappa / vibera s ovim brojem +1 (580) 373-2215, želim vam sve najbolje i ne dopustite da vam itko oduzme vašeg čovjeka bez obzira na sve ...
0 0
Realist
Šula i Lasiću ****mo vam svi kolektivno matere
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi