Mulahusejnović junak Kopera!

Zabio dva gola

Mulahusejnović junak Kopera!

A. Čaušević

Nardin Mulahusjenović je ponovo bio junak Kopera, ovaj put u Kupu Slovenije. 

Koper se na krilima sjanog Mulahusejnovića plasirao u polufinale tog takmičenja, a bh. napadač je bio dvostruki strijelac.

Drava je bila domaćin utakmice, dok su gosti bili ti koji su se na kraju radovali. Završeno je 0:2, a Mulahusejnović je postigao po gol u oba dijela.

Ovaj 23-godišnjak iz Gračanice je prvi put mrežu zatrresao u 29 minuti. Domaći su se mogli vratiti tri minute kasnije kada Rogina promašuje penal.

Konačan rezultat i plasman među četiri najbolje ekipe slovenačkog Kupa Mulahusjenović je potvrdio u 81. minuti.

Golove možete pogledati na 36:45 te 1.46:50 video priloga. Posebno je bio impresivan gol jer je odlično izigrao odbranu domaćina. 

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Inače, Mulahusejnović je sa 12 golova prvi strijelac i prvenstva Slovenije te se može reći da igra najbolju sezonu u životu.

Mulahusejnović je u Sloveniji već tri godine. Prije nego što je stigao u Koper bio je član Maribora. U BiH je nastupao za Bratstvo, Zrinjski i GOŠK. 

Top Komentari

Realist
Šula ****m ti tvoje menadžere
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi