Muratspahić: Ispoštovali smo dogovor iz svlačionice i ostavili srce na terenu

Veziri stigli do minimalne pobjede

Muratspahić: Ispoštovali smo dogovor iz svlačionice i ostavili srce na terenu

S. Mlaćo

U jednom od derbija kola nogometaši Travnika i Goražda jučer su odmjerili snage na Piroti.

Veziri su slavili 1:0, a gosti definitivno nisu pokazali da su momčad koja pretenduje za vrh tabele.

Iako gosti nisu ozbiljno zaprijetili, mladi golman Vezira Zejd Muratspahić pokazao je sigurnost na golu i svoju mrežu ostavio netaknutom.

"Znali smo da nas čeka teška utakmica, ali i da igramo na našem terenu te da želimo samo pobjedu. Na kraju smo uspjeli u tome, ispoštovali dogovor iz svlačionice, te ostavili srce na terenu. Naravno, velika podrška nam je bila naša publika koja nas prati iz utakmice u utakmice. Sve to zajedno nam je donijelo rezultat", kazao je Muratspahić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Travnik je trenutno na šestom mjestu sa samo tri boda zaostatka za drugoplasiranim GOŠK-om. U narednom kolu gostuje Jedinstvu iz Bihaća.

"Samom polusezonom do sada mogu da kažem da sam prezadovoljan. Dobro se radi, a sada nas očekuje gostovanje u Bihać. Mislim da i tamo imamo pravo se nadati pozitivnom rezultatu", dodao je 22-godišnji čuvar mreže koji je na Pirotu stigao iz NK Metalleghe BSI.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi