Muris Mešanović briljira u Češkoj

Nova dva pogotka i asistencija

Muris Mešanović briljira u Češkoj

A. Beganović

U vikendu iza nas odigrani su susreti 9. kola fudbalskog prvenstva Češke, a sjajnu partiju u dresu Mlade Boleslav pružio je bosanskohercegovački internacionalac Muris Mešanović.

Nekadašnji fudbaler praške Slavije igra u životnoj formi i sasvim sigurno je jedan od najzaslužnijih za dobre partije Mlade Boleslav koja je u 9. kolu sa ubjedljivih 6:0 savladala Pribram.

Mešanović je postigao dva pogotka i upisao je asistenciju, a u sedam odigranih utakmica na impresivnom je učinku od šest pogodaka i četiri asistencije čime je zapravo među najproduktivnijim igračima češkog prvenstva.

Po dva pogotka su u pobjedi nad Pribramom postigli Komlichenko i Bucha, a Mlada Boleslav se nalazi na 3. mjestu tabele sa 16 osvojenih bodova, sedam manje uz utakmicu manje od prvoplasirane Slavije.

Promo

Top Komentari

pejtonekipa
Bikac, Mex i Lux, sta kazete? Sta reci do Prosinecki citas li sportsport ....
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi