Sjajni Muris Mešanović srušio Spartu Prag!

Hat-trick bh. internacionalca

Sjajni Muris Mešanović srušio Spartu Prag!

S. Mlaćo

Sjajan meč vidjela je publika u duelu Mlade Boleslav i Sparte Prag.

Radilo se o susretu 5. kola Češke lige, a sjaan dan imao je bh. internacionalac Muris Mešanović.

Završilo je 4:3 za domaće, a Mešanović je postigao hat-trick. No, krenimo redom. Prvi pogodak za vodstvo svog tima postigao je u 17. minuti sa 11 metara, a gosti se vraćaju već u 29. minuti kada Hancko pogađa za izjednačenje.

Novo vodstvo Mešanović donosi svom timu pogotkom u 38. minuti. Bio je to i konačan rezultat prvog poluvremena.

U zadnjih 16 minuta meča tri pogotka. Tetteh u 74. minuti pogađa za novo poravnanje, no Mešanović nije mirovao. Samo minut kasnije postigao je svoj novi pogodak, ujedno hat-trick.

Četiri minute prije kraja Kozak pogađa za 3:3 i svi su mislili da će meč završiti podjelom bodova. Ipak, golijadi nije bio kraj. U trećoj minuti sudijske nadoknade Budinsky pogađa za pobjedu domaćeg tima i konačnih 4:3.

Potražite više informacija na temu 1. Liga:

Češka Republika, 1. Liga - 5. kolo:

Mlada Boleslav - Sparta Prag 4:3 (2:1)

Top Komentari

Dobojlija
A ko kaze da ce u repki isto dobro igrati
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije