Muris Pirić se vratio u FK Budućnost

Nakon što je napustio Tušanj

Muris Pirić se vratio u FK Budućnost

Muris Pirić, fudbaler koji je prije nekoliko dana raskinuo ugovor sa Slobodom, vratio se u matični klub - Budućnost iz Banovića.

U protekloj polusezoni Pirić se nije naigrao u dresu tuzlanskog kluba, kroz devet utakmica sakupio je tek 162 minuta, a zbog nezadovoljstva minutažom odlučio je i napustiti Tušanj.

Ovaj dvadesetsedmogodišnji nogometaš ekspresno je pronašao novi klub, a u nastavku sezone će nastupati za Budućnost iz Banovića, koja je trenutno prvoplasirana u 2. ligi FBiH (Sjever).

Pirić je u Budućnosti ujedno i započeo svoju igračku karijeru tokom koje je, između ostalog, još igrao za Jedinstvo, Goražde, Zvijezdu, Tuzla City, Slobodu, Split...

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije