Musa: Ne bojimo se nikog!

Džanan Musa zadovoljan pobjedom

Musa: Ne bojimo se nikog!

Midhat Šljivak

Džanan Musa danas je predvodio kadetsku bh. reprezentaciju u uvjerljivom trijumfu nad Srbijom (76:56).

Jedan od najtalentovanijih evropskih igrača je za SportSport.ba dao komentar današnje utakmice, ali je istakao kako važne utakmice tek predstoje.

Musa je ponosan na današnju pobjedu...

"Jako smo ponosni zbog onoga što smo uradili. Ipak, to moramo što prije zaboraviti i okrenuti se utakmici protiv Italije. Ne bih da govorim previše unaprijed, ali, ne bojimo se nikog. Vjerujemo u sebe i mislimo da možemo puno. Idemo korak po korak. Ova pobjeda je bila za sve građane BiH", rekao je fantastični bh. košarkaš.

Džanan je i danas odigrao simultanku. Košarkaši Srbije ga jednostavno nisu mogli zaustaviti, a susret je završio sa 27 poena, pet skokova i sjajnim procentom šuta iz igre od preko 63 posto.

Naša selekcija naredni meč igra sutra, a protivnik je selekcija Italije, koja je danas savladala Finsku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.