Musa podržao rad NK Jedinstvo
FOTO: NK Jedinstvo

Posjetio klub

Musa podržao rad NK Jedinstvo

S. Mlaćo

Bh. košarkaš Džanan Musa danas je sa ocem posjetio prostorije NK Jedinstvo i kupovinom karti za live stream za narednu utakmicu Bišćana.

"Veliko hvala našem Džananu, koji je našao vremena da posjeti kako reče i sam našu “svetinju”, a također i njegov otac, koji je kazao da prate sve vezano za rad NK Jedinstvo i da je jako pozitivno i ohrabrujuće stanje i rad Uprave kluba, te da su u svakom momentu u toku svih dešavanja u klubu", istakli su iz NK Jedinstvo te dodali.

"Zaista je vrijedno pažnje ova današnja posjeta i pomoć klubu od strane našeg Džanana i njegovog oca, koji podržavaju rad NK Jedinstvo, a pozivaju i ostale simpatizere, navijače i sve ostale da se uključe u ovu akciju kupovinom kupon karti za live stream utakmica svoga voljenog kluba".

Jedinstvo nakon pet kola u Prvoj ligi FBiH zauzima osmo mjesto, a u narednom kolu dočekuje Slaven iz Živinica.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bišćani su najavili pohod na Premijer ligu, no za sada očigledno sve i ne ide po planu.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi