Uzbuđenja nije nedostajalo: Remi TOŠK-a i Jedinstva

Peto kolo Prve lige FBiH

Uzbuđenja nije nedostajalo: Remi TOŠK-a i Jedinstva

S. Mlaćo

U jednom od derbija 5. kola Prve lige FBiH NK TOŠK i NK Jedinstvo su odmjerili snage na Lukama. Završilo je 1:1 i sigurno zadovoljniji mogu biti gosti.

Domaći su bolje otvorili meč, poveli pogotkom Mahmutovića u petoj minuti. Imali su kasnije još nekoliko prilika, dok su gosti djelovali potpuno bezidejno, a i bili su bez šefa struke Muhameda Berberovića koji je jutros smijenjen, ali je ipak pratio sa tribina meča u Tešnju.

Veliku priliku TOŠK je imao početkom drugog dijela, no nakon promašaja stigla je kazna. Izjednačio je stoper Koprivica nakon prekida u 58.minuti, a iz poštovanja prema bivšem klubu pogodak nije slavio.

Nakon toga otvoren meč, pogodio je ponovo Mahmutović, ali pogodak je poništen zbog nedozvoljene pozicije.

U 74. minuti zicer gostujućeg napadača Haračića,  i pomalo je nevjerovatno šta je uspio promašiti napadač Jedinstva i svom timu donijeti puni plijen.

Ostalo je 1:1.

Prva liga FBiH, 5.kolo:

NK TOŠK - NK Jedinstvo 1:1

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK TOŠK: Kršić, Hukara, Ćubara, Škrijelj, Bibić, Dizdarević, Mahmutović, Delić, Delić, Kapetan, Vulić.

NK Jedinstvo: Orlando, Koprivica, Mujagić, Midžić, Tankuljić, Haračić, Kremenović, Bešagić, Zulić, Makić, Devedžić.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dino69
Jel samo meni glupo sto su ovi iz Bihaca na dan utakmice smijenili trenera?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi