Musa poslao poruku podrške selektoru Vujoševiću

Oglasio se na Facebooku

Musa poslao poruku podrške selektoru Vujoševiću

D. Rakanović

Iznenadna vijest da selektor Bosne i Hercegovine Duško Vujošević neće putovati za Armeniju pogodila je cijelu javnost.

Podsjetimo, Duško Vujošević iz zdravstvenih razloga nije mogao otputovati u Armeniju sa ekipom na najvažniju i odlučujuću utakmicu. Konzilijum ljekara, u telefonskom kontaktu, iz Sarajeva, Beograda i Bratislave je jednoglasno preporučio da je lijevoj nozi potreban hitni tretman u hiperbaričnoj komori, kako ne bi došlo do teških posljedica. 

Mladi Zmaj Džanan Musa među prvima poslao je poruku podrške selektoru Vujoševiću.  

"Na neke stvari ne možemo uticati. Privilegija je što ste tu. Svaka riječ je dragocjena. Vaš tim je uz Vas. Brz oporavak coach", napisao je Musa na svom zvaničnom Facebook profilu. 

Zmajevi u subotu od 18 sati će igrati u Armeniji za prolaz u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, a Vujoševića će na klupi zamijeniti njegov pomoćnik Mensur Bajramović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi