Musa uskoro objavljuje spisak, Voloder otkazao zbog povrede skočnog zgloba

U18 reprezentacija na Međunarodnom turniru u Hrvatskoj

Musa uskoro objavljuje spisak, Voloder otkazao zbog povrede skočnog zgloba

A. Beganović

Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine, odnosno mlađi juniori (U18) od 11. do 15. decembra će učestvovati na Međunarodnom turniru u Hrvatskoj.

U okviru priprema za naredne kvalifikacije izabranici Slavena Muse odigrat će u Hrvatskoj tri kontrolna meča.

Musa će na ovom turniru računati na mlađe juniore od kojih će većina vjerovatno braniti boje našeg tima u narednim kvalifikacijama, a turnir ćemo otvoriti 11. decembra dulom sa Turskom.

Dva dana kasnije bh. juniori će snage odmjeriti sa Hrvatskom, a turnir će zatvoriti duelom sa Crnom Gorom i to 15. decembra.

Selektor je već uputio pozive, spisak će biti u narednim danima objavljen na službenoj stranici Fudbalskog saveza BiH, no izvjesno je da se pozivu neće odazvati mladi stoper Kolna Robert Voloder.

Naime, jedan od najboljih fudbalera trenutno trećeplasirane ekipe juniorske Bundeslige Zapad povrijedio je skočni zglob zbog čega je propustio posljednji meč Kolna i van terena će biti do početka marta. Upravo zbog ove povrede morao se i zahvaliti selektoru na pozivu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi