Musa: Vjerujem da ćemo ostvariti svoj cilj

Novi trener Širokog Brijega

Musa: Vjerujem da ćemo ostvariti svoj cilj

Povratnik na klupu Širokog Brijega Slaven Musa će svoj debi imati u nedjeljnom okršaju protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

U prostorijama NK Široki Brijeg je održana press konferencija uoči utakmice 8. kola, a prisutnim su se obratili trener Slaven Musa i fudbaler Stipo Marković.

„Istina je da imamo određenih problema sa kartonima i povredama, ali uz pravi pristup i podršku navijača kakva je bila na ovosezonskim utakmicama na Pecari te agresivniju igru vjerujem da ćemo ostvariti naš cilj i osvojiti tri boda za zadržavanje priključka s vrhom“, kazao je na konferenciji za novinare novi-stari trener Širokog Brijega.

Lijevi bočni Širokobriježana Stipo Marković je istakao kako očekuje tešku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mladost nije jednostavan rival. Trebamo biti oprezni protiv ekipe koja je pobijedila Željezničar i nikako ih ne smijemo podcijeniti. Moramo izvući pouke iz poraza u Zenici".

Zbog tri žuta kartona Musa ne može računati na Sesara i Ćorića, a problema s lakšim ozljedama imaju Landeka, Karačić i Krstanović. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.