Musa zadovoljan igrom i pobjedom nad Sarajevom

Široki slavio u derbiju

Musa zadovoljan igrom i pobjedom nad Sarajevom

Adnan Beganović

Fudbaleri Širokog Brijega su u derbiju 18. kola Premijer lige na domaćem terenu savladali Sarajevo s minimalnih 1:0, a jedini pogodak na susretu je postigao Zvonimir Kožulj.

Trener domaće ekipe, Slaven Musa, zadovoljan je rezultatom i prikazanom igrom svojih izabranika.

"Zadovoljni smo i sretni što smo pobijedili. Sarajevo je došlo ovdje da ne izgubi, no na našu sreću u tome fudbaleri ovog tima nisu uspjeli", nakon susreta je izjavio Musa.

"Neće biti igračkih reztova, zadovoljan sam kadrom kojim raspolažem. Očekujem da ćemo biti još bolji kada zajedno prođemo pripreme", dodao je Musa.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti