Sarajevo slavilo protiv Rudara

Musemić: Kapić je spreman za 30-35 minuta, Lazić je u ovom trenutku standardan

S. Mlaćo

Nogometaši Sarajeva danas su savladali Rudar iz Kaknja u generalci pred nastavak sezone 4:2.

Publika u Butmiru je mogla vidjeti efikasan meč, a Sarajevo je mnogo više pokazalo u prvom poluvremenu, što je priznao i šef struke Husref Musemić.

"Možemo biti zadovoljni prvim poluvremenom. Stvorili smo dosta šansi, realizacije nije bila na nivou, ali doće to na svoje. Drugim poluvremenom u potpunosti nisam zadovoljan, postoje neke stvari kojima jesam, druge kojima nisam. Generalno, zadovoljan sam kada pogledam cijeli meč", jasan je bio Musemić.

"Rudar je u drugom dijelu stvorio dvije-tri ozbiljne šanse, a to se ne smije desiti. Loših stvari sam više vidio u drugom, nego prvom poluvremenu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jasno je govorio i o zimskim pojačanjima Rifetu Kapiću, te Darku Laziću.

"Kapić je kvalitetan igrač, ali vidi se da je spreman za 30-35 minuta. Maksimalno poluvrijeme. Lazić je tu sa nama od prvog dana i on je u ovom trenutku standardan igrač", dodao je šef struke bordo tima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milivoje
I na prijateljskoj vam penale sviraju,jebo li vam savez mrtvu majku.
0 14
Analiticar
Tesko ce Sarajevo bilo sta osvojiti sa ovakvim “strucnjakom” na klupi.
0 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi