28

Komentari (28)

Mustafa
Gospodine Husrefe, drag si mi i cijenim te ali si neobjektivan! Priznaj bolan da ima i do tebe a i do tvojih baletana koji su u 90 minuta uputili samo jedan šut na gol! Ekipa ti igra kao krdo goveda na pašnjaku a pola tvojih " fudbalera" na čelu sa isluženim đuturumima Krpićem i Ubiparipom su samo za Husićeve bauštele.! Fudbal je za njih mislena imenica, žao mi je što će Zrinjski biti prvak ove godine . Na žalost ali ruku na srce onaj Rus što ih vodi je za tebe pojam trenera, spremaj se za penziju dok si veliki!
lamonaca1
Prazina koji klub su Vrapčići?mozda si mislio na Velež Mostar koji igra u prigradskom naselju Vrapčići koji su 5 min.od Mostara na stadionu Rođeni.ako si mislio na Velež Mostar,onda si debelo fulio,jer mu nije nista dato.Velež je posteno izborio evropu,uprkos Vici i sudijama koji su ga zakidali
user1603303812
Musemicu i ostalim hičkama od trenera hakakim se u usta strah vas kazne udružite se pa nek vas i kazne Sablic juče ni rjec o očitom suđenju u korist domacina,Heba im hebo mater svaka čast za hrabrost.Ove sudije Bošnjačke jedu ****a ****e sude u korist ekipa sa prostora rs.i o ih sa hrvatskim predznakom primjer onog ****a što mu zapališe aito čast Peljto.
enko
Pjanke,ne treba im dati bananu popola vec nesto drugo.
user1618812033
Pa šta se ovo radi, ima li kraja ovim njihovim nečasnim radnjama
emanuelmacron
Ekipa smece trener kloc, ponavljam ovo zato sto uzivam kad mi seljacici dislajkuju,vec imam 20,malo brate malo,al ja mislim da TC i nema vise navijaca,seljaci zbor,u vrstu.
King_Kenny
...bravo,samo se tako pravite mutavi i trpite,pa ce poceti da sviraju penale za prekrsaj na centru terena...ovdje fino treba 5-6 klubova da istpi iz lige i obrati se UEFA-i i tada se moze ocekivati neki napredak...poslati im i snimke ovog kriminala sa nasih oranica da vide sta se tu radi.
emanuelmacron
vidimu face,ko iz filma,Povratak Frankestajna,debil
pjanke.sa
Vidim po komentarima da si Tuzlak i navijas za Slobodu, nisi zbog toga idiot nego si ocito prirodnp glup. I da komentarises neciji vanjski izgled pored amebe koja ti vodi Slobodu? To samo ti i glupi @Mackintosh mozete. Evo banana za obojicu pa popolovite.
emanuelmacron
mars u kucicu dzukelo,
emanuelmacron
ovim putem da potvrdim,da TC je smece sastavljeno od govana,i ulaganje u jalove krave,koje mlijeka nikad dati nece,a trener je obicni kloc koji je tu zbog novca.
damir83
A tvoje mama je kur..tina koja se kara za 20km. A ti si neuspješni abortus!
emanuelmacron
vidim cijenu kurvi znas,mati ti rekla cijene,ja kad sam je guzio nisam joj dao nista,velka joj hevara ,pa sam joj strpo u guzu,i istjero napolje ,nije vrijedna ni onog ******a sto joj je osto u guzici.
Ruto
Ti si bolesna konjina, mamu ti nategnem.
Defensor81
Sad vidite sa čim se Velež počeo boriti prvi, dao je 7 žutih i crveni a iduća tekma protiv onih svinjo****... Savez u kavez majku mrtvu ****li, sad se bunite kad vam ofirno kradu i namještaju
user1582456981
Vidioo ti il ne moj Husrefe on je unapred znao kad ce penal biti jedan, pa malo pa crveni pa i to ne ide pa opet penal, pa zuti ko nagradaa letjeli za TC
ANATOMIJA
Vico i Mostar ti je*e mater!
Klackalica
Prpa za opstanak?
Icardi072
Hehe Husrefe care
NorthSide
Vico je*emo ti mamu daj nam crveni.. Pleme ti je*em
SARAJEVO_DO_GROBA_1946
Vico natakarim ti ujaka i ujnu i njihovo kopile
Prazina
Jel ti to navijaš za Sarajevo ili Tuzlu? Ili "samo" za sve "bošnjačke" klubove? Nemoj jako da se nerviraš, patnja će da se nastavi, a ako se ne smiriš i da te pojede. Dobit ćete nešto, neko mjesto u Evropi, kao što je dato prošle sezone Vrapčićima.
CheGuevara_
Ovim putem bih javno da kažem da je*em mater Vici i Gigoviću :)
NorthSide
Ovim putem ti se javno pridružujem i je*em im familiju gratis.
user1582456981
Podrdka apsolutna
pjanke.sa
Pridruzujem se cestitkama za pomenutu „gospodu“ :-)
Mosarajvosa95
user1619624678
Nemoj Pilava zaboraviti koji je vece zlo od njih. Izdajice su bile uvijek proklete. Nece na dobro to izaci
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.