Pozdrav poslije utakmice najbolje govori o odnosu Osima i Musemića

Tuzla City izbacio Željezničar

Pozdrav poslije utakmice najbolje govori o odnosu Osima i Musemića

A. Čaušević

Po drugi put u pet dana Husref Musemić je bio uspješniji od Amara Osima, nakon prvenstva Tuzla City je i Kupu bio bolji od Željezničara.

Na Tušnju je bilo poprilično dramatično, a pobjednika su odlučili penali. Tuzla City je prošao sa ukupnih 4:3.

Poslije utakmice Husref Musemić i Amar Osim su se srdačno pozdravili što je zabilježio i fotoreporter portala SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Pozdrav dvojice sada već legendarnih stručnjaka iz Premijer lige na idealan način pokazuje da između njih vlada odličan odnos uz dosta međusobnog poštovanja.

Musemić i Osim će se do kraja sezone sastati još najmanje jednom i to u trećem dijelu Premijer lige BiH, pod uslovom da do tada ne dođe do trenerskih izmjena u Tuzla Cityju, odnosno Željezničaru.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

BHFHZ
Husref Je Gospodin Covjek , pravi sportista
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi