Musemić: Pojedini igrači nisu podnijeli pritisak utakmice

Nakon eliminacije u polufinalu Kupa BiH

Musemić: Pojedini igrači nisu podnijeli pritisak utakmice

D. Kurbegović

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja nisu uspjeli da prođu u finale Kupa BiH.

Nakon sjajnog rezultata u prvoj utakmici i remija na Koševu 1:1 protiv Sarajeva, izabranici Husrefa Musemića danas su na svome terenu poraženi od bordo ekipe 2:3, te su na taj način završili takmičenje.

Nakon utakmice domaći trener nije bio zadovoljan pojedinim igračima, te je čestitao kolegi Mehmedu Janjošu na zasluženoj pobjedi i prolasku Sarajeva u narednu rundu takmičenja.

"Mislim da je Sarajevo bilo bolje i da je zasluženo pobijedilo. Očigledno je bilo da pojedini igrači nisu mogli podnijeti pritisak ni značaj ovako bitne utakmice. To se naročito vidjelo u prvom poluvremenu kada su stvorili tri ili četiri prilike pred našim golom", kazao je Husref Musemić nakon susreta i dodao:

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Sarajevu čestitam na pobjedi, a mi smo počeli igrati tek kad smo primili golove, a tad je već bilo kasno. Mislim da je ovo i maksimum koji ova ekipa može pružiti. Okrećemo se utakmicama u Premijer ligi, gdje ćemo do kraja prvenstva pokušati osvojiti što više bodova", poručio je trener Mladosti.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi