Musemić: Sigurno da smo kvalitetniji na papiru, ali to moramo dokazati na terenu

Sarajevo gostuje Veležu

Musemić: Sigurno da smo kvalitetniji na papiru, ali to moramo dokazati na terenu

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sutra igraju u Mostaru protiv Veleža utakmicu šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Bordo tim je danas otputova u Čitluk gdje će se spremati do meča s Veležom. Pred put trener Sarajeva, Husref Musemić, izjavio je da zna da njegov tim očekuje veoma teška utakmica u Mostaru.

"Sigurno da nas čeka teška i zahtjevna utakmica. Velež je kvalitetna ekipa prvi su na tabeli i žele se vratiti u Premijer ligu. Sigurno će biti motivisani i bit će vjerovatno pun stadion. Mi na papiru jesmo kvalitetniji, ali to moramo pokazati na terenu. Bit će jako nezgodna utakmica", rekao je Musemić, te se dodao ko neće sutra biti u konkurenciji za meč:

"Pidro neće sigurno igrati jer njega svjesno odmaram. Vidjet ćemo još do utakmice ko će početi ili eventualno ući, to zavisi od svega što će se dešavati na terenu".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi