Sarajevo otputovalo u Čitluk, Musemić poštedio dvojicu bitnih igrača

Bordo tim gostuje Veležu

Sarajevo otputovalo u Čitluk, Musemić poštedio dvojicu bitnih igrača

Sarajevo će u 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine gostovati Veležu, što će biti prilika da stari rivali odmjere snage nakon nekoliko godina čekanja.

Bordo tim igra u dobroj formi i nalazi se na drugoj poziciji sa dva boda manje od Željezničara. Također, Velež je u naletu i ubjedljivo je prvi favorit za plasman u Premijer ligu BiH a za vikend je savladao Zvijezdu iz Gradačca sa čak 7:0.

Bordo ekspedicija je otputovala u Čitluk gdje će dočekati susret sa Veležom, a Musemić je poveo 18 fudbalera. Trener Sarajeva je poštedio dvojicu bitnih igrača Adukora i Pidru, koji neće konkurisati za ovaj duel.

Za Čitluk su otputovali: Kovačević, Džafić, Šofranac, Dupovac, Bekić, Šabanović, Mujakić, Stanojević, Crepulja, Mustafić, Hebibović, Tatar, Handžić, Ahmetović, Velkoski, Šišić, Halilović i Rahmanović.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Bordo ekipa će u Čitluku u utorak obaviti jedan trening a utakmica FK Velež – FK Sarajevo igra se u srijedu u Vrapčićima sa početkom su 16:30 sati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi