Sarajevo spremno za Krupu

Musemić: Situacija je takva kakva je, sami smo krivi

Samir Mlaćo

Nakon reprezentativne pauze u subotu se nastavlja Premijer liga BiH. Nogometaši Sarajeva na svom terenu će dočekati momčad Krupe, te pokušati obradovati navijače koji sigurno ne mogu biti zadovoljni igrama u nastavku sezone. 

Krupe se u više navrata pokazala kao neugodan protivnik za bordo tim, a na današnjoj press konferenciji medijima se obratio šef struke FK Sarajevo Husref Musemić i prvotimac Elvis Sarić.

"Situacija je takva kakva je. Nije dobra i pod imperativom smo, ali sami smo se doveli u tu situaciju. Krupa je kvalitetna ekipa, posljednja dva gostovanja odigrali su kvalitetno. Jedino smo njih ovu polusezonu pobijedili i nadam se da ćemo imati snage da ponovo slavimo", kazao je Musemić.

"Ahmetović, Adukor i Hebibović sigurno neće biti u konkurenciji. Pozivam navijače da nas pomognu jer će nam sa njima biti lakše. Sarajevo će jednog dana izaći iz krize, sve će ovo proći, da li sa mnom ili bez mene", dodao je Musemić.

Dotakao se i Elvisa Sarića koji se vratio sa reprezentativne pauze.

"On je navikao na taj ritam, potrošio se, ali manje nego da su to bili teški uslovi. Nadam se da će on biti spreman za utakmicu", jasan je šef struke bordo tima.

Meč na Koševu najavio je i Elvis Sarić.

"Mi moramo ići na pobjedu, ni nama igračima vjerujte nije lagano, kao ni stručnom štabu", kazao je Sarić, koji na ljeto postaje slobodan igrač, pa je odgovorio na pitanje novinara o mogućem odlasku sa Koševa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Trenutno nema konkretna ponuda, od ponedjeljka ćemo sjesti i pričati o svemu. Znamo šta je bilo na zimu, to je sada nebitno, najbitnije da se izvučemo iz ove situacije", dodao je vezista bordo tima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti