Ko će naslijediti Nalića? Musemić se oglasio po pitanju eventualnog preuzimanja Tuzla Cityja

Nije zainteresiran

Ko će naslijediti Nalića? Musemić se oglasio po pitanju eventualnog preuzimanja Tuzla Cityja

Adnan Beganović

Samo nekoliko sati nakon što su saradnju raskinuli Zlatan Nalić i Tuzla City, u bosanskohercegovačkim medijima počelo se špekulisati sa imenom novog trenera trenutno sedmoplasirane ekipe Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Ubjedljiv poraz od Zrinjskog na Tušnju, te sedmo mjesto nakon jedanaest odigranih kola, koštali su Zlatana Nalića posla.

I kako to biva, u medijima se već počelo špekulisati sa imenom njegovog nasljednika, a pojavila se i informacija da je glavni favorit za preuzimanje užarene trenerske klupe Husref Musemić.

Tragom tih informacija SportSport.ba je kontaktirao trofejnog bosanskohercegovačkog stručnjaka koji je na naše pitanje da li ima istine u informacijama da preuzima Tuzla City, odgovorio:

"Nema, treba mi malo odmora i nisam zainteresovan".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Musemić i prvi čovjek Tuzla Cityja Azmir Husić, uspješno su sarađivali u Slobodi koju su zajedničkim snagama uspjeli izvesti i u Evropu.

Musemić je sasvim sigurno trener koji bi mogao "probuditi" Tuzla City, no s obzirom da nije zainteresovan, Husić i njegovi saradnici morat će potražiti drugo rješenje. I neće im biti lako s obzirom da već sada im se nudi veliki broj stručnjaka, a prava na grešku nemaju. 

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
Cudi me za kesoljuba
5 11
inter1
Nek' uzmu Mulalica (ako zeli). Radi dobar posao u Crnoj Gori.
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi