Musemić: Velež je mogao riešiti meč u prvom dijelu, ali na poluvremenu smo porazgovarali

Trener FK Sarajevo

Musemić: Velež je mogao riešiti meč u prvom dijelu, ali na poluvremenu smo porazgovarali

Trener FK Sarajevo Husref Musemić mogao je biti zadovoljan nakon večerašnje pobjede njegovog tima protiv FK Velež sa 2:1. 

Bordo tim je slavio nakon prokreta, a Musemić je nakon meča poručio:

"Prvo poluvrijeme za zaborav. Velež je imao šansu da riješi meč, ali nije uspio. Na poluvremenu smo razgovorali i drugi dio je bio druga priča. Iako nismo ni tada baš briljirali, ipak smo preokrenuli", kazao je Musemić i dodao:

"Kiša je počela, pa stala, pa počela.. Ne znam kome je više odgovarala. Možda Veležu u prvom dijelu, to je jasno. Imali smo u nastavku meča voljni momenat malo veći nego u prvom dijelu, to je možda i presudilo".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Voljni momenat uvijek mora biti prisutan. Možda je Sarajevo danas u meč ušlo misleći da će biti lak. U prvom dijelu Velež je trebao voditi više od jedan razlike.... Ne znam koja to ekipa može napraviti rezultat ako nema voljni momenat".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

1capljinac
Opet će skočiti dole.... A sad trk pod Bijeli Brijeg gledat Zrinjski pravi Mostarski
0 13
Winningrun
Da niste porazgovaralo,možda bi riesili u drugom poluvremenu hahaha
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi