Trener Freiburga krenuo prema Musiali, a onda ga je mlada zvijezda Bayerna šokirala

Ružan gest fudbalera Bayerna

Trener Freiburga krenuo prema Musiali, a onda ga je mlada zvijezda Bayerna šokirala

Esmer Oštraković

Fudbaleri Bayerna večeras su šokirali svoje navijače, te su eliminisani na svom terenu od Freiburga u četvrtfinalu njemačkog Kupa.

Bayern je poveo već u 19.minuti preko Upamecana, te se činilo da će upisati sigurnu pobjedu.

Gosti se nisu predavali, a stvari su vraćene na početku nakon pola sata igre. Hofler je postigao golčinu za poravnanje rezultata.

U drugom poluvremenu je Bayern na sve načine pokušavao da postigne gol, ali to im nije išlo, a u sudijskoj nadoknadi pravi šok.

Pavard je igrao rukom i glavni sudija je pokazao na 11 metara, što je bio veliki šok za domaće jer je bilo jasno da su ogromne šanse za poraz.

A nakon utakmice jako ružne scene na terenu. Trener Freiburga pozdravljao se sa svojim i protivničim igračima, a onda je došao do Musiale.

Oglasi

Pružio je mladon fudbaleru Bayerna ruku, ali ga je ovaj ignorisao, te je povukao ruku i odbio da se pozdravi sa njim.

Zatim je Musiala odlučio da mu okrene leđa i da ode u totalno suprotnom pravuc, a gostujući trener je gledao za njim i krenuo je da mu dobacuje neke stvari.

Cijeli situaciju možete pogledati OVDJE.

Jasno je da je ovo jako ružan potez mladog fudbalera Bayerna koji je morao dao pokaže poštovanje prema treneru gostiju koji su eliminisali njega i njegov Bayern iz njemačkog Kupa.

Tako je i Tuchel nakon sjajne pobjede protiv Borussije Dortmund danas doživio veliki šok već u drugoj utakmici kao trener Bayerna.

Top Komentari

rauber_bh
Seljacina
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi