Musiću poluvrijeme u porazu Grasshoppersa

Mladi bh. reprezentativac

Musiću poluvrijeme u porazu Grasshoppersa

Fudbaleri Grasshoppersa poraženi su danas u drugoj pripremoj utakmici od  Greuther Fürtha.

Njemački drugoligaš je nastupio u najjačem sastavu i na kraju je uspio slaviti rezultatom 2:1, a minimalno vodstvo je imao u 32. minuti kada je mrežu Grasshoppersa pogodio Zlatko Tripić. 

Greuther Fürth je vodio sve do 50. minute. Za izjednačenje Grasshoppersa pobrinuo se Kareem, da bi u 73. minute sa bijele tačke Tripić vratio prednost Greuther Fürthu i ujedno postavio konačnih 2:1 u ovoj pripremoj utakmici.

Za Grasshoppers je nastupio i mladi bosanskohercegovački reprezentativac Semir Musić koji je odigrao jedno poluvrijeme protiv njemačkog drugoligaša. 

Pripremna utakmica:

Grasshoppers - Greuther Fürth 1:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi