Službeno: Semir Musić novi igrač Grasshoppersa

Mladi bh. fudbaler u Švicarskoj

Službeno: Semir Musić novi igrač Grasshoppersa

Midhat Šljivak

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Semir Musić novi je igrač švicarskog Grasshoppersa.

Sada već bivši član NK Travnik potpisao je ugovor sa švicarskim prvakom, te će u narednim godinama nositi dres ovog švicarskog velikana.

Musić je proteklog ljeta odigrao nekoliko pripremnih utakmica za Grasshoppers. Oduševio je predstavnike ovog kluba, ali zbog sređivanja papirologije (radna dozvola) nije potpisao ugovor.

Ipak, sada je sve u najboljem redu. Švicarski tim je potpisao ugovor s mladim reprezentativcem BiH, koji je izrazio veliko zadovoljstvo što je stigao u tim poput Skakavaca.

"Uzbuđen sam što sam potpisao za Grasshoppers. Nadam se da ću dodatno napredovati ovdje, a glavni cilj mi je doći do reprezentacije", rekao je Musić.

Ovaj mladi fudbaler je prošao omladinsku školu tuzlanske Slobode, a u Zvijezdi i Travniku, gdje je prošle sezone bio ponajbolji igrač, je stekao i premijerligaško iskustvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.