Muslera doživio dvostruki lom tibije i fibule, je li njegova karijera sinoć okončana?

Teška povreda golmana Galatasarayja

Muslera doživio dvostruki lom tibije i fibule, je li njegova karijera sinoć okončana?

E. Škorić

Urugvajski golman Fernando Muslera sinoć je doživio hororsku povredu u duelu Rizespora i njegovog Galatasarayja.

Muslera je u 13. minuti imao žestok sudar sa Milanom Škodom i odmah je prebačen u bolnicu, a iz Galate su saopštili da se radi o teškoj povredi i dvostrukom lomu tibije i fibule.

Urugvajac je kapiten istanbulskog kluba u kojem igra od 2011. godine, a nažalost čini se da će proći još poprilično dugo vrmena prije nego 33-godišnjak ponovo stane na gol, ako uopšte do toga i dođe.

Tursko nogometno prvenstvo nastavilo se u petak iza zatvorenih vrata, nakon gotovo tri mjeseca suspenzije zbog nove pandemije koronavirusa, a Galata je porazom pala na treće mjesto i sve je dalje od titule.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Šest bodova više imaju Bašakšehir i Trabzonspor.

Top Komentari

cogoH
Kako ce past na 3 mjesto kad su vec bili 3 ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi