Muslera je primio mnoge golove u karijeri, ali Urugvajac će današnji dugo pamtiti

Još se i povrijedio

Muslera je primio mnoge golove u karijeri, ali Urugvajac će današnji dugo pamtiti

E. Škorić

Galatasaray je danas u meču turskog šampionata poražen od Sivasspora s 1:0.

Turski velikan doživio je novi poraz, a jedini gol na meču za konačnih 1:0 postignut je u 81. minuti i to na jedan bizaran način.

Iskusni golman gostiju iz Istanbula, Fernando Muslera, sudario se sa jednim od svojih saigrača. I dok je on ležao na travi i jaukao od bolova, nogometaši Sivasspora su nastavili akciju i na kraju zatresli mrežu.

[twitter]https://twitter.com/anindaizle0/status/1470436617601138691[/twitter]

Definitivno nije bilo fair-playja, no većina bi u ovoj situaciji isto napravila, a podsjetimo da je na sličan način nedavno primio gol David De Gea u duelu Manchester Uniteda i Arsenala.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Nesretni Muslera je nakon primljenog gola iznesen na nosilima i ukazat će mu se naknadno ljekarska pomoć. Zasigurno dan koji će željeti što prije da zaboravi...

Top Komentari

user1585252255
Shvatam fair play, ali golmana je njegov igrac povrijedio.
2 0
DamirT
Pa nije Sivassporov igrac ga udario,apsolutno nema potrebe za fairplayom
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi