Muslin objavio spisak Srbije

Na spisku i Prijović

Muslin objavio spisak Srbije

E. Škorić

Selektor Srbije Slavoljub Muslin objavio je spisak igrača za narednu utakmicu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Muslin je na spisak uvrstio i napadača PAOK-a Aleksadra Prijovića, a zanimljivo da se nekadašnji igrač poljske Legije spominjao i kao mogući reprezentativac BiH.

Malo je poznato da Prijović imao pravo nastupa i za reprezentaciju BiH. Iako je njegova majka iz Prnjavora, on ne razmišlja o nastupu za Zmajeve i već je javno poručio se nada pozivu srbijanskog selektora Slavoljuba Muslina. 

Kompletan spisak Srbije:

Golmani: Vladimir Stojković (Notingem), Predrag Rajković (Makabi) i Aleksandar Jovanović (Arhus).

Odbrana: Branislav Ivanović (Zenit), Jagoš Vuković (Konjaspor), Stefan Mitrović (Gent), Aleksandar Kolarov (Mančester siti), Ivan Obradović (Anderleht), Antonio Rukavina (Viljareal), Uroš Spajić (Anderleht), Miloš Kosanović (Standard Lijež) i Matija Nastasić (Šalke)

Sredina: Nemanja Gudelj (Tjanđin Teda), Ljubomir Fejsa (Benfika), Luka Milivojević (Kristal Palas), Nemanja Radoja (Selta) i Nemanja Matić (Čelsi).

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Napad: Aleksandar Katai (Alaves), Dušan Tadić (Sautempton), Filip Kostić (Hamburg), Zoran Tošić (CSKA), Aleksandar Mitrović (Njukasl), Andrija Pavlović (Kopenhagen), Mijat Gaćinović (Ajntraht) i Aleksandar Prijović (PAOK)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi