Muslin objavio spisak za Irsku

Kvalifikacije za SP u Rusiji

Muslin objavio spisak za Irsku

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin objavio je spisak od 26 igrača za predstojeću kvalifikacionu utakmicu protiv Republike Irske.

Srbija će 5. septembra, u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, dočekati reprezentaciju Irske, a za svoje mjesto u timu konkurisaće sljedeći igrači:

Golmani: Predrag Rajković, Aleksandar Jovanović, Marko Dmitrović, Vladimir Stojković.

Odbrana: Branislav Ivanović, Matija Nastasić, Slobodan Rajković, Jagoš Vuković, Stefan Mitrović, Antonio Rukavina, Aleksandar Ignjovski, Filip Mladenović, Duško Tošić.

Vezni red: Nemanja Gudelj, Ljubomir Fejsa, Luka Milivojević, Nemanja Maksimović, Marko Grujić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Napad: Dušan Tadić, Filip Kostić, Aleksandar Katai, Lazar Marković, Zoran Tošić, Andrija Živković, Aleksandar Mitrović, Andrija Pavlović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi