Muslin ubrzo bivši, predsjednik Radnika na klupi Srbije?

Krstajić privremeno rješenje

Muslin ubrzo bivši, predsjednik Radnika na klupi Srbije?

Edmir Škorić

Iako je odveo Srbiju na Mundijal, Slavoljub Muslin najvjerovatnije neće ostati na selektorskoj poziciji.

Srbija je poslije sedam godina izborila Mundijal, ali rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije nije pretjerano zadovoljno načinom na koji on ovdi nacionalni tim, a najviše im smeta njegovo ignorisanje provjere mladih igrača, među kojima je i Sergej Milinković-Savić.

Sportski žurnal prenosi kako je Muslin u ponedjeljak trebao da saopšti spisak igrača za mečeve s Kinom i Južnom Korejom, ali FSS mu sprema raskid ugovora.

Ekipu bi trebao da predvodi predsjednik Radnika iz Bijeljine Mladen Krstajić, prije nego će se saznati ko je novi selektor Orlova.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Pretpostavlja se da će se Krstajić u ponedeljak pred novinarima pojaviti zajedno sa direktorom Goranom Bunjevčevićem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi