Muslin: Veliko iskustvo za mlade fudbalere

Selektor Srbije

Muslin: Veliko iskustvo za mlade fudbalere

Fudbalska reprezentacija Srbije, sastavljena od igrača iz domaće Super lige, večeras (22h) će u San Dijegu odigrati prijeteljski meč sa SAD-om.

Selektor Slavoljub Muslin istakao je da duel sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država predstavlja neprocjenjivo iskustvo za mlade fudbalere.

"Momci su koncentrisani, imaju želju da ispune sve ono što se tiče mojih zahtjeva. Problem će biti, naravno, njihovo neiskustvo, ali zbog toga i igramo ovakve utakmice. Kako bi ga uostalom stekli ako ne tražimo mečeve na visokom nivou, a susret sa SAD-om svakako spada u tu kategoriju", rekao je Muslin za sajt FSS.

"Znali smo kada smo prihvatili meč sa kojim ćemo se sve problemima susresti. I reprezentaciju smo sastavili iz gotovo svih klubova naše lige, a sama ta činjenica govori da ništa nije lako. Nećemo, međutim, da tražimo izgovore, meni je važno da momci budu bogatiji za jedno novo, veliko iskustvo i da se navikavaju na zahtjeve koji se traže u dresu reprezentacije", dodao je on.

Šansu u večerašnjem meču dobiće praktično svi igrači, jer je dozvoljeno šest izmjena. 

Na terenu će od prvog minuta biti: Manojlović, Ćirković, Miletić, Ćalasan, Maraš, Panić, Đokić, Paločević, Plavšić, S. Jovanović, Gobeljić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Prijateljski meč između SAD-a i Srbije igra se večeras od 22 sata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi