Kodro: Pribojavali smo se ove utakmice

Velež remizirao protiv Željezničara

Kodro: Pribojavali smo se ove utakmice

E. Čaušević

Fudbaleri Veleža večeras su remizirali na svom terenu protiv Željezničara (2:2) u derbiju 30. kola Premijer lige BiH.

Rođeni su veoma dobro otvorili današnju utakmicu jer su poveli već u 15. minuti kada je mrežu gostujućeg tima zatresao Georgijević.

Međutim, Željezničara je poravnao na 1:1 već u 24. minut. Milićević je šutirao iz slobodnog udarca, lopta je zakačila Vehabovića i na kraju završila u mreži domaćih za 1:1.

Hladan tuš za domaće stigao je u 37. minuti kada su gosti preokrenuli na 2:1, a ovaj put strijelac je bio Juričić.

Ipak, domaći tim je uspio da dođe do remija u finišu utakmice. Konačnih 2:2 postavio je Ovčina u 77. minuti meča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon utakmice svoj kometar dao je i Mustafa Kodro koji je danas bio na klupi Rođenih. Feđa Dudić je zbog tri žuta kartona morao pratiti utakmicu s tribina.

"Pribojavali smo se ove utakmice, upozoravali smo igrače ova tri dana. Dobro smo otvorili i zabili gol, ali na kraju nesretno primo dva gola iz prekida. Kasnije smo se vratili u meč i na vrijeme zabili gol. Propustili smo još nekih prilika do kraja, ali nismo uspjeli. Svaki meč idemo na pobjedu, želimo osvojiti što više bodova do kraja i zadržati ovu poziciju koja vodi u Evropu", rekao je Kodro za Moja TV nakon meča.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
Kodro podbacili smo pravo,sta ste kontali Zeljo ce se nazigu,mogu li ti bašluci Brandao i Georgijevic ista pogoditi,treba im 100 sansi,dovodite napadaca vise u pm
6 1
starigrad
Rođeni u Evropi. Željo uzima borca
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi