Mustafiću ističe posudba, Slovan ima prijedlog za FK Sarajevo

Ostaje još nekoliko dana u Slovačkoj

Mustafiću ističe posudba, Slovan ima prijedlog za FK Sarajevo

E. Škorić

Alen Mutafić, koji je iz FK Sarajevo prešao u Slovan iz Bratislave, još nekoliko dana ima posudbeni ugovor sa slovačkim timom.

Mustafić je u najtrofejniji slovački klub stigao zimus kao posuđen igrač, ali 30. juna prestaje da važi posudbeni ugovor.

Ipak, iz Slovana su kontaktirali Sarajevo kako bi ugovor bio produžen za još nekoliko dana, odnosno dok se sezona u Slovačkoj ne bude okončana.

Kako saznajemo iz izvora bliskih igraču, Sarajevo je pristalo na produženje ugovora na 11 dana, a nakon isteka posudbe u aktuelnom pvaku naše zemlje vidjet će šta i kako dalje po tom pitanju.

Potražite više informacija na temu Fortuna liga:

Uglavnom, Mustafić je igrač Sarajeva i bordo klub može da ga vrati ukoliko želi ili da ga ovog ljeta proda. Naravno, to će odlučiti uprava koševskog premijerligaša i u dogovoru sa igračem i stručnim štabom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi