I Haaland bi pozavidio Albancu koji je nedavno igrao u HNL-u: Ljepši kraj sezone nije mogao imati

Savršenstvo za kraj

I Haaland bi pozavidio Albancu koji je nedavno igrao u HNL-u: Ljepši kraj sezone nije mogao imati

E. Škorić
Teme:

Albanskom reprezentativcu Myrtu Uzuniju (27) se sve poklopilo na kraju tekuće sezone, pa mu sigurno zavide i mnogo veće nogometne face u Evropi.

Napadač Granade je postigao čak 22 gola na 37 mečeva u La Ligi 2, te je najzaslužniji što se ovaj tim ekspresno vratio u društvo najboljih klubova u Španiji.

Da ova sezona zaista bude posebna i nezaboravna, napravio je tako što je na kraju posljednje utakmice zaprosio djevojku Uardu Hyseni. Potrudio se oko svih detalja da to sve na stadionu bude spektakularno, a mladoj studentici je preostalo samo da kaže DA, čime je, reklo bi se, stavio tačku na i.

"Rekla sam da. Jako sam uzbuđena i ne mogu pronaći riječi kojima bih opisala ovu sreću. Bio je to najsretniji dan u mom životu", poručila je sretna djevojka, a onda se obratila svom zaručniku.

"Ti činiš da se osjećam kao najsretnija žena na svijetu.Ti uvijek osjćeaš i sigurna sam da ćeš uvijek to osjećati".

Oglasi

"Zahvalna sam Bogu što te doveo u moj život i uvijek ćemo biti zajedno u svakom našem koraku", dodala je.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cosl-PisJxe/[/instagram]

27-godišnji albanski napadač je potpisao za klub sredinom prošle sezone, a prethodno je igrao za klubove u Mađarskoj, Hrvatskoj i rodnoj Albaniji.

Bio je član zagrebačke Lokomotive, mađarskog Ferencvaroša i albanskih timova Lači, Apolonia i Tomori. Ima 29 nastupa za Albanmiju i pet golova, dok je prethodno sedam puta nastupao za U21tim i dao je jedan gol.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CrLeEuEMnt_/[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi