Bilo je suza i u Španiji: Poznat treći putnik u Segundu
FOTO: EPA

Odigrano posljednje 38. kolo

Bilo je suza i u Španiji: Poznat treći putnik u Segundu

H. Zilić

Odigrana su tri ključna duela u borbi za opstanak u posljednjem 38. kolu španske La Lige.

Pomenuti mečevi počeli su u 20 sati, a nakon njih poznato je da pored Alavesa i Levantea u Segundu naredne sezone ide i ekipa Granade.

Granada je večeras na svom terenu remizirala sa Espanyolom 0:0, ali taj bod im nije bio dovoljan za opstanak jer su njihovi glavni rivali ostvarili trijumfe.

Cadiz je kao gost bio bolji od Alavesa sa 0:1, a Mallorca od Osasune sa 0:2.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Da rana bude još bolnija za Granadu pobrinuo se Molina koji je u 72. minuti promašio penal koji je na kraju mogao donijeti opstanak njegovoj ekipi.

Tako je Granada završila na 18. poziciji sa 38 bodova, a ispred njih bod više imale su ekipe Getafea, Mallorce i Cadiza.

Top Komentari

Klicko
Mrtvi aitor karanka
1 2
SMK.Musvdg
Drago mi je za Cádiz, jer igra vrlo dobro i nije imao sreće u sezoni. ????. Ima jedne od naj boljih navijača u Španiji
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi